102 Yıl Önce Yazılan Destan İstiklal Marşı

Korkma diye başlarken 102 yıl önce mısralarına, devamında en güzel O anlattı 10 kıtada al bayrağımızı, kahraman ordumuzu, bağımsızlık inancımızı, cennet vatanımızı. . . 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma programını okulumuzda gerçekleştirdik. Programı hazırlayıp sunan Müzik Öğretmenimiz Sayın Gülçe EYÜPOĞLU'na, 1/A sınıfı Öğretmenimiz Sayın Şeyda BULUT'A ve sevgili öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz. Yazmış olduğu İstiklal Marşı ile İstiklal mücadelemizi destanlaştıran Vatan Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

14.03.2023 86

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma programımız ile ilgili fotoğraflara fotoğraf galerimizden ya da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_3428764.html