103 Yıl Önce Yazılan Destan Süsledi Bugün Bizim Sahnemizi  İstiklal Marşı

103 Yıl Önce Yazılan Destan Süsledi Bugün Bizim Sahnemizi İstiklal Marşı

Mehmet Akif ERSOY'un Kahraman Ordumuza, Korkma! diyerek ilk defa 1. Meclis kürsüsünden duyulan sesi tarihler 12 Mart 1921'i gösterdiğinde 10. kıtada al bayrağımıza "Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal!" edasıyla son bulmuştu. Öyle güzel sıralamış ki satırlarını, bizi #bizyapan ne varsa 10 kıtasında süslemiş İstiklal Marşımızı. . . Aradan geçen 103 yılda Mehmet Akif ERSOY'un torunları olarak bizler, günün anlam ve önemine yakışacak şekilde Vatan Şairimizi Anma ve İstiklal Marşımızın Kabul yıldönümü programımızı gerçekleştirdik. Hazırladıkları programla gözümüzde İstiklal Marşımızı canlandıran öğrencilerimize ve çocuklarımızın bugünü en güzel şekilde sunabilmeleri için emek veren Müzik Öğretmenimiz Gülçe EYÜPOĞLU'na ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Nurdan UZUNER'e teşekkür ederiz.

24.03.2024 17

Not: 12.03.2024 tarihinde okul sosyal medya sayfalarında yayınlanan haber içeriğine ait yazıdır.

12 Mart Programımız ile ilgili fotoğraflara sayfamızdaki internet sitemizdeki fotoğraf galerimizden ya da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_3652403.html