23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Ödül Törenimiz

Bu yıl da okul bahçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı okul bahçemizde gerçekleştirdiğimiz eğlenceli etkinlikler ile kutladık. etkinliklerin sonunda ödül törenimizi gerçekleştirdik.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında okulumuzda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, öğrencilerimizi okul içi ve okul dışında yarışmalara hazırlayan Türkçe Öğretmenlerimiz Sayın Mervenur KALYON, Esra KORAL, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sibel ÇOM ve 4/A Sınıfı Öğretmenimiz Cemile ASLAN'a teşekkür ederiz. Ayrıca öğrencilerimizi ödüllendiren ve yarışmalara teşvik eden Okul Müdürümüz Sayın Zafer TURAN ve Müdür yardımcımız Hüseyin ÇAKIR'a teşekkür ederiz.

27.07.2022 73

Ödül töreni fotoğraflarına fotoğraf galerimizden ya da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_3277669.html