23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamalarımız

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamalarımız

Bu 23 Nisan farklı olsun gayesi ile 2. dönem başında Başar Ailesi olarak karar aldık. Yapılan iş bölümünden sonra ekip ruhu dahilinde gerekli hazırlıklara başladık.  Bütün hazırlıklarımızı tamamladık ve o büyük gün geldi sonunda !

04.05.2019 352

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programımız Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı, günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerin okunmasıyla devam etti. İlkokul ve anasınıfı öğrencilerimizin hazırlamış olduğu gösterilerin ardından yarışmalara geçildi. Biribirnden heyecanlı ve çekişmeli yarışmalara sahne olan Başar Ortaokulu bahçesinde yarışamalarda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Son olarak Müzik Öğretmenimiz Hasan KUKUOĞLU önderliğinde horon ekibimizin gösterisini izledik. 

Dolu dolu geçen programı organize eden Okul Müdürümüz Şakir YILMAZ ve Müdür Yardımcımız Mehmet Salih SEZEN´e,  progranıp hazırlanıp sunulmasında emeği geçen  öğretmenlerimize, bugünün küçüğü yarının büyüğü öğrencilerimize ve bizi izlemeye gelen tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nice 23 Nisanlara! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

23 Nisan Etkinliklerimizle İlgili fotoğrafflara aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Etkinlik fotoğraflarmızın 2. bölümü ve etkinliklerle ilgili kısa videolarımız en kısa zamanda okul sayfamızdaki yerini alacaktır.

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_2455404.html