24 Kasım Öğretmenler Günü Filmimiz

24 Kasım Öğretmenler Günü Filmimiz

 

2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı Başında okulumuz öğretmenleri Cemile ASLAN, Hüseyin ÇAKIR, Alican BAHADIR 24 Kasım Öğretmenler Günü filmini oluşturmak için karar verdiler ve öğretmenlerimiz yüreğine dokunmak için gerekli hazırlıklara başladılar. İlk iş olarak filmin senaryosunu oluşturan ekibimiz, daha sonra senaryoyu hayata geçirmek için gerekli hazırlıklara başladılarà

 

30.11.2019 313

 

Yüreğine Dokunan

Bu filmde öğrencilerin yüreğine dokunabilmek için sabah gün aydınlanmadan uyanan öğretmenlerimizin öğrencileri için yaptıkları fedakarlıkları konu alıyor. Fakat bu sefer yapılan fedakarlıkları öğrencilerimizin ağzından dinleyerek öğretmenlerimizin yüreğine dokunuyoruz.

Film boyunca şiirler okuduk, şarkılar söyledik, eğlendik, eğlendirdik. Uzun uğraşlar sonucu ve nihayet filmimizi 28 Kasım Perşembe günü okulumuz çok amaçlı salonunda öğretmenlerimizin katıldığı gala ile gösterime sunduk.

Bu süreçte film ekibimize desteğini esirgemeyen Yönetmenimiz Sayın Ayşe ÇOBAN'a , Senaryoyu ortaya çıkarıp uygulayan Sayın Cemile ASLAN'a Sayın Hüseyin ÇAKIR'a, Sayın Alican BAHADIR'a, provalar boyunca ekibimize sabır gösteren değerli öğretmenlerimize, provalarda bizi eğlendiren sevgili öğrencilerimize ve program sonrası güzel bir yemek soframızın oluşmasına katkı sağlayan değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizin yüreğine dokunmak için hiçbir fedakarlık ve özveriden kaçınmayan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarız.

Etkinliğimizle ilgili fotoğraflara fotoğraf galerimizden veya aşağıdaki linkten ulaşabililirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_2656320.html

 Öğrencilerimizin öğretmenlerimiz için çektiği videoyu aşağıdaki linkten  bilgisayarınıza indirebilir ve izleyebilirsiniz:

https://drive.google.com/file/d/1rkVUmbhP4Jez0_z-QikPsMSIfVcW32Hj/view