24 Kasım Öğretmenler Günümüzü Kutladık

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda yapılan program dahilinde kutlandı.

29.11.2018 351

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program,  öğrencilerimizin gününn anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirleriyle devam etti. Öğrencilerimizin öğretmenleri için hazıırladıkları birbirinden güzel manileri seslendirdiği program, öğrencilerimizin öğretmenlerini anlattığı video gösterisinin izlenmesi ise sonlandırıldı.

Programın hazırlanıp sunulmasında emek harcayan Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Ayşe ÇOBAN ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ömrünü mesleğine adamış değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

Program ile ilgili fotoğraflara fotoğraf galerimiz ya da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_2259220.html

Öğrencilerimizizn öğretmenlerini anlattığı video gösterisini aşağıdaki linki internet tarayıcınıza kopyalayarak indirip izleyebilirsiniz: