29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.  Mustafa Kemal ATATÜRK

Emanet ettiğiniz Cumhuriyetimizi  yarına emanetimiz, Çoçuklarımız, emin ellerde  geleceğe taşıyorlar.
Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz program ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladık.
Hazırlandıkları programla bizlere Cumhuriyet'in bizim için önemine vurgu yapan öğrencilerimize teşekkür ederiz.
Öğrencilerimizi hazırlayarak bu güzel programın ortaya çıkmasını sağlayan Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Sayın Aleyna TERZİ'ye ve Türkçe Öğretmenimiz Sayın Esra KORAL'a emekleri için teşekkür ederiz.

04.11.2022 121

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programımız ile ilgili fotoğraflara fotoğraf galerimizden ya da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: