Aç Kapıyı Bekle Bizi BAŞAR !

Milli Eğitim Bakanlığımızın "Aç Kapıyı Bekle Bizi Biz Geldik" sloganıyla başlattığı 2019 – 2020 Eğitim Öğretim yılında, 09.09.2019 Pazartesi günü okulumuzun kapıları değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimiz için açılıyor.

06.09.2019 636

Geçtiğimiz eğitim öğretim yılı sonunda okulumuzdan ayrılan  Müdürümüz Sayın Şakir YILMAZ'a, Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Salih SEZEN'e,  okulumuza verdiği hizmetlerden dolayı bir kez daha teşekkür eder, bundan sonraki hayatlarında da başarılar dileriz.

2019 – 2020 Eğitim Öğretim yılında Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sayın Ayşe ÇOBAN Müdür Vekilimiz, Sınıf Öğretmenimiz Sayın Mehmet SELVİ  Müdür Yardımcımız olarak göreve başlamıştır.  Kendilerine yeni görevlerinde de başarılar dileriz.

Bu yıl ailemize yeni katılan Sınıf Öğretmenimiz Sayın Burçin BAYKAN'a aramıza hoşgeldiniz diyor, yeni görevinde de başarılar diliyoruz.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize 2019 – 2020 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyoruz.

Sağlıklı, başarılı, mutlu yıllar !