Başar Atasını Okuyor

Maçka Başar İlkokulu-Ortaokulu olarak öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırıyoruz.

Atasını anlama, tarihini öğrenme amaçlı düzenlediğimiz "BAŞAR ATASINI OKUYOR" adlı kitap okuma yarışmamızın ödüllerinin veriliş tarihini daha önce 23 Nisan olarak duyurmamıza rağmen yarından itibaren 8.sınıflar hariç uzaktan eğitime geçileceğinden ötürü öğrencilerimizin bisiklet ödüllerini verdik. İlkokul ve ortaokullarda ayrı ayrı yapılan sınav sonuçlarına göre ilkokullarda 90 puanla 1.olan 4-A sınıf öğrencimiz Murat EYÜPOĞLU'nu ve ortaokullarda 95 puanla 1.olan öğrencimiz Meryem PUSTU'yu tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Ayrıca yarışmamızın kitaplarını alan Arsin Koç Makina Ali kOÇ' a ve bisiklet ödüllerini alan okul kütüphanemizin adını verdiğimiz Merhum Okul Müdürü Ali Rıza AYAR Hocamızın kızları Emekli Öğretmen Ayşe Hanım YAVUZ' a ve Kızı Nebahat AYAR' a projemize katkıları için okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

14.04.2021 480

Haber içeriği ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_3007613.html