Başar İlk ve Ortaokulu Okuyor

Merhaba değerli misafirlerimiz Bugünkü hikayelerimizde öğrencilerimizin hayatlarında hep hatırlayacaklarını düşündüğümüz bir etkinlikten bahsettik. Her hikayenin bir kahramanı vardır. Dilerseniz hikayemizi anlatmadan önce kahramanımızdan bahsedelim size. . . Bir öğretmen düşünün ki öğrencilerini kendi çocuğu bilerek onları hayata hazırlayan, çocuklar için nasıl faydalı olabilirim diye gün be gün düşünüp yeni bir şeyler tasarlayarak onları hayata geçirmek için heyecanla harekete geçen.. . İşte o bizim kahramanımız; Cemile Öğretmenimiz.

14.03.2022 264

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu #okursuzkütüphanekalmasın projesine ne şekilde katkı sağlarız diye düşünürken yine ilgi çekici bir proje ile karşımıza çıktı. Çocuklarımıza kitap okuma bilincini aşılamak, toplumda farkındalık oluşturmak ve kitap okumayı yaygınlaştırmak için öğrencilerimiz ile Maçka Belediye Parkına gelerek kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. Kitap okuma bilinci ile ilgili farkındalık oluşmasına katkı sağlayan etkinliği hazırlayan 4/A Sınıf Öğretmenimiz Sayın @cemile.yyildizz a teşekkür eder, yeni projelerinde de başarılar dileriz Proje geliştirme aşamasında fikir ve önerileri ile Öğretmenimize destek olan Müdür Yardımcımız Sayın Hüseyin ÇAKIR'a, Pankart Tasarımında yardımcı olan Matematik Öğretmenimiz Sayın Aslıhan TURGUT'a ve etkinliğe katılan 3/A sınıfı Öğretmenimiz Sayın Samet TURAN'a ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz. Etkinliğimizi ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Burak FETTAHOĞLU'na, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar ADIGÜZEL'e, Şube Müdürlerimize ve çevre Okul Müdürlerimize teşekkür ederiz. Her etkinlik ve projelerimizde bizlerden desteğini esirgemeyen Okul Müdürümüz Sayın Zafer TURAN'a teşekkür ederiz.

Kitap okuma etkinliğimiz ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_3182917.html