Başar Yerli Malı Günlerimiz Başladı

Başar Yerli Malı Günlerimiz Başladı

Yurdum her köşesindeki okullarında olduğu gibi bizim okulumuzda da Yerli Malı Haftası kapsamındak etkinliklerimiz bugün itibariyle başladı. Türk mutfağının oldukça zengin ve Türk yemeklerinin oldukça lezzetli olduğu tüm dünya tarafından bilinen bir gerçek. E hal böyle olunca etkinliklerimizi 1 güne sıkıştırmakla yetinemezdik.  Okulumuzda 3 gün boyunca Yerli Malı Etkinlikleri Yapılacaktır. Peki bugün neler mi yaptık?

11.12.2019 216

İlkokul Öğretmenlerimiz Sayın Naciye EROL BULUT, Sayın Burçin BAYKAN,Sayın Cemile ASLAN ,  Sayın Fatma EROĞLU ve Sayın Esengül GÜNAYDIN BAYKAN bu program için gönüllü olarak görev aldılar ve yine adından söz ettirecek bir program için hazırlıklara başladılar. Okul koridoruna standlar kurularak öğrencilerimizin hazırlamış olduğu yöresel ürünlerimiz öğrencilerimize ikram edildi. Öğrencilerimiz bir yandan lezzetli yiyeceklerin tadına bakarken bir yandan da standlarda bulunan yöremize ait ürünleri( sepet, Trabzon bakırı, mısır, fındık, ceviz, mandalina, kabak ve daha niceleri) incelediler.

Yine öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için dolu dolu bir etkinliğin henüz ilk gününü geride bıraktık. Karnımz da doyunca yüzümüzü de güldüren etkinlik kapsamında emeği geçen başta Okul Müdüremiz Sayın Ayşe ÇOBAN olmak üzere, etkinliği hazırlanmasında başrolde olan Gönüllü Öğretmenlerimiz Sayın Naciye EROL BULUT, Sayın Burçin BAYKAN,Sayın Cemile ASLAN ,  Sayın Fatma EROĞLU ve Sayın Esengül GÜNAYDIN BAYKAN'a öğretmenlerimize yardımcı olan bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yarın yine buluşmak üzere . . .

etkinlik fotoğraflarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_2677799.html