Başar'da Yaprak Dökümü Devam Ediyor

2018 -2019 Eğitim öğretim yılı sonunda Onursal Müdürümüz Şakir YILMAZ'ın emekli olduğunu sizlerle paylaşmıştık. Bu hafta itibariyle okulumuzdan 2 değerimizin daha tayini çıkmıştır.

28.06.2019 631

2012 yılından beri okulmuzda Beden Eğitimi  ve Spor Öğretmenimiz olarak görev yapan, 2015 yılından itibaren  Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğümüzü yapan Mehmet Salih SEZEN, Trabzon Ortahisar Mimar Sinan Ortaokuluna Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılından itibaren okulumuzda İngilizce Öğretmenimiz olarak görev yapan Ecem GİRGİN Öğretmenimiz İstanbul Kağıthane Gültepe İmam Hatip Ortaokuluna tayin olmuştur.

Ailemizin değerli üyeleri Mehmet Salih SEZEN ve Ecem GİRGİN'e okulumuzda bulundukları süre boyunca okulumuza verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar dileriz.