Başarda Yaprak Dökümü

2019-2020 Eğitim Öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte okulumuzdan ayrılan öğretmenlerimiz oldu.

07.08.2020 480

2. Dönem başında fedakarlık yaparak aramıza katılan İngilizce Öğretmenimiz Sayın Derya EYÜBOĞLU'na kısa süre içerisinde okulumuza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz.
Sene başında fedakarlık yaparak aramıza katılan ve 4. Sınıf öğrencilerimizi yetiştiren Sınıf Öğretmeniz Sayın Esengül GÜNAYDIN BAYKAN'a okulumuza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz.
3 sene önce aramıza katılan katılarak öğrencilerimizi eğlendirirken öğreten, onları okula alıştıran Anasınıfı Öğretmenimiz Sayın Naciye EROL BULUT'a okulumuza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz.
5 sene önce aramıza katılan, bizlere ve öğrencilerimize yemek yemeyi sevdiren, yemek denince hepimizin aklına gelen ilk isim olan Türkçe Öğretmenimiz Sayın Salim ÖZTÜRK'e okulumuza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz.
Sadece okulumuzdan ayrılan ama hep ailemizle birlikte olacak öğretmenlerimize yeni görev yerlerinde de sağlık ve başarılar dileriz. Şen kalın .07-08-202007-08-202007-08-202007-08-2020