Başardan Zirveye ,Sudoku Şampiyonlarımız

S Adım Zeka İşim Oyun projesi kapsamında Kasım ayı oyunu Sudokunda ilkokul ve ortaokuldan 3 takımımızla yerimizi aldık. İlkokul kategorisinde Başardan Zirveye takımız İlçe 1.si olarak madalyanın sahibi oldu. Okulumuza madalya ile dönerek bizleri sevindiren çocuklarımızı tebrik ederken, cesaret gösterip zorlu turnuva katılan ilkokul ve ortaokul kategorisindeki bütün çocuklarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca öğrencilerimizi yarışmayahazırlayan 3. Sınıf Öğretmenimiz Meltem KUŞÇU'YA, 4. Sınıf Öğretmenimiz Hüseyin ÇOŞKUN'a ve ilkokul koordinatör Öğretmenimiz Samet TURAN'a da emekleri için teşekkür ederiz.

09.12.2023 53

Sudoku Yarışmasına Katılan Öğrencilerimizin etkinklik fotoğraflarına fotoğraf galerimizden ya da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: