Başarılı Çalışmaların Ödülü

İlçe geneli yapılan yarışmalarda ödül alarak bizleri sevindiren çocuklarımız ile birlikte güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Çocuklarımızın başarılı çalışmalarını destekleyen ve onları yenileri için teşvik eden Okul Müdürümüz Ayşe ÇOBAN'a, İlkokul Müdür Yardımcımız İrfan TOPAL'a, Ortaokul Müdür Yardımcımız Hüseyin ÇAKIR'a düşünceli organizasyonları için teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin çok yönlü olarak başarılarının mimarı öğretmenlerimize rehberlikleri için teşekkür ederiz. Okulumuzdan ve çocuklarımızdan desteğini esirgemeyen Başar Mahallesi Muhtarımız Cabir ÇUBUKÇU' ya okulumuza ve etkinliğimize katkıları için teşekkür ederiz. Bizleri mekanında ağırlayan Zigana Padişah Sofrası Ekibine teşekkür ederiz. Ve tabii ki ödül ve dereceleri ile bizleri gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ederiz.

13.11.2023 32