Bilimin Şehrimizdeki Merkezinde #BizimÇocuklar

Cumhuriyetimizin 100. yılında çocuklarımız, Milli Teknoloji hamlelerimizin geliştiricisi olan Özdemir BAYRAKTAR adına şehrimizde açılan Özdemir BAYRAKTAR Bilim Merkezini ziyaret ettiler. Atölye çalışmalarına katıldılar, bilimsel içerikleri izlediler, görevli uçağımızın kullanımına şahit oldular, birlikte geçirdikleri güzel vakitlerini anılarına ekleyerek okulumuza tekrar geldiler. Çocuklarımızı ağırlayarak onların BilimMerkezinde kıymetli vakit geçirmelerini sağlayan Özdemir BAYRAKTAR Bilim Merkezi ekibine, çocuklarımızın Trabzon'a ulaşımında desteğini esirgemeyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat ZORLUOĞLU'na ve Trabzon Büyükşehir Belediyesine, TrabzonUlaşım A.Ş'ye, çocuklarımıza eşlik ederek onların güzel gününü paylaşan İlkokul Müdür Yardımcımız İrfan TOPAL'a, 2/A Sınıfı Öğretmenimiz Şeyda BULUT'a, 3/A Sınıfı Öğretmenimiz Meltem KUŞÇU'ya ve 4/A Sınıfı Öğretmenimiz Hüseyin COŞKUN'a teşekkür ederiz.

13.11.2023 17