Bir Güzel Kalp Vesile Oldu, Siz Yarınlar İçin Düşünüp Tasarlayın Diye Sevgili Çocuklar

Bir hayal ile ilk adımımızı attık. Hayalimize ulaşmak için çıktığımız bu yolda bir güzel kalp karşıladı bizi. Kendilerinin desteğini alarak devam ettiğimiz yolun sonunda bu güzel kalbin ve rahmetli eşinin adını verdiğimiz Fatma-Cemal ALTINTAŞ Tasarım Beceri Atölyemize ulaşmamın mutluluğunu yaşadık. Ve dün ilk misafirlerimizi atölyemizde ağırladık. Davetimize teşrif edip mutluluğumuzu paylaşan İl Milli Eğitim Müdürümüz Burak FETTAHOĞLU'na, Belediye Başkanımız Koray KOÇHAN'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar ADIGÜZEL'e, Okul Aile Birliği Başkanımız Eyüp AKÇELİK'e, hayırsever insanımız Fatma Teyzemize ve bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür eder, Cemal Amcamıza Yüce Allah'tan rahmet dileriz.

12.03.2023 78

Not: 17 Ocak 2023 tarihinde açılışı gerçekleştirilerek okul instagram-facebook sayfalarımızda yayınlanmış olan Tasarım Beceri Atölyemiz ile ilgili içerik ilerleyen tarihte resmi internet sitemize de yüklenmiştir.

Açılış haberi ile ilgili fotoğraflara fotoğraf galerimizden ya da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_3427029.html