Bir İlkokul, Bir Ortaokul Derecesi Bizim Çocuklarımızdan

Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl dönümünü kapsamında ilçemizde düzenlenen yarışmalarda ilkokul ve ortaokuldan birer derece ile daha ayrılıyoruz. İlkokullar arası resim yarışmasında 4/A sınıfı öğrencimiz Belinay AYAR 3. olmuştur. Ortaokullar arası şiir yarışmasında 5/A sınıfı öğrencimiz Rabia ÖZCAN 3. olmuştur. Çocuklarımız derece alarak okulumuzu temsil etmesi bizleri mutlu ediyor. Biz de mutluluğumuzu sizlerle paylaşıyoruz.

Mutluluğu bize yaşatan çocuklarımıza, onlara yön olan Okul Müdürümüz/Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Ayşe ÇOBAN'a, Ortaokul Müdür Yardımcımız/ Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Hüseyin ÇAKIR'A ve üzerlerinde emekleri olan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

02.04.2024 11

Not: Okul sosyal medya sayfalarımızda 19.04.2024 tarihli yayınlanan haber içeriğine aittir.