Biz Hazırız, derken

Sevgili çocuklarımızın yarınları için çıktığımız yolda daha zinde devam edebilmek için kısa bir mola vermiştik.

Mola bugün bitti ve biz hazırız. Kaldığımız yerden yine birlikte öğretmeye, öğrenmeye, gezmeye, eğlenmeye, varış noktamıza bir adım daha yaklaşmaya HAZIRIZ.

14.03.2022 85

Çıktığımız bu yolda fedakarlık yaparak bizlere eşlik eden 2. Sınıf Öğretmenimiz Sayın Dilara ENGİN'e okulumuzdaki hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki görev yerlerinde de başarılar dileriz.

Ailemize yakın bir zamanda katılan 2/A sınıfı Öğretmenimiz Sayın Zeynep AYAR ve Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Sayın Aleyna TERZİ'ye tekrar hoşgeldiniz diyor, tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize bu yolda başarı dileklerimizi iletiyoruz. 14-03-2022