Biz İnandık, Onlar #BAŞARdı

Haftayı kapatırken buraya düne dair bir güzel haber bırakalım. . . Adım Zeka İşim Oyun projesi Reversi Oyunu kapsamında önce inandığımız, sonrasında kazandığımız ve nihayetinde 1.lik ve 2.lik haberleri mutlu olduğumuz günden bahsediyoruz. İlkokul kategorisinde 4. Sınıf Öğrencimiz İremsu DEMİR 1., ortaokul kategorisinde 6. Sınıf Öğrencimiz Asel Irmak ERDOĞAN 2. olmuştur. Kendilerinden beklediğimiz güzel haberleri ile bizleri gururlandıran çocuklarımıza teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızı turnuvaya hazırlayan proje koordinatör öğretmenlerimiz ve 4. sınıf Öğretmenimiz Hüseyin ÇOŞKUN, Samet TURAN, Alican BAHADIR'a, turnuvada çocuklarımızın yanında olarak güzel bir gün geçirmelerine yardımcı olan Okul Müdürümüz Ayşe ÇOBAN'a , çocuklarımıza inanan arkadaşlarına ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Ve belirtmek isteriz ki ilde yapılacak Reversi turnuvasında 1. Olarak ilçemizi ilkokul kategorisinde temsil edecek İremsu DEMİR'e başarılar dileriz.

02.01.2024 25

Reversi turnuvası ile fotoğraflara fotoğraf galerimizden ya da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_3587986.html