Biz Okuyoruz

Bir çoğu henüz bu sene başında okulumuza ilk adımını tutan eli kalem tutan çocuk kalplerimiz artık okuyor, yazıyor, geleceklerini şekillendirecek meşakkatli yolun önemli bir adımını başarmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyor. 1/A Sınıfı öğrencilerimiz Sümeyye (AYAR) öğretmenleri ile birlikte Okuma Bayramını kutladılar. Öğrencilerimizin okuma yazma öğretmek için fedakarca özverili bir şekilde çaba gösteren ve bu güzel programı organize eden 1/A Sınıfı Öğretmenimiz Sayın Sümeyye AYAR'a , programa katılan okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve velilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca bir birinci dönemde çocuklarımızın öğretmenliğini yaparak onların okumaya ilk aldımımı atmalarını sağlayan Emine KESKİN Öğretmenimize de katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Okul hayatlarının henüz başında olan sevgili çocuklarımıza bu meşakatli yolda başarılar dileriz .

27.07.2022 98

Okuma Bayramı etkinliğimiz ile fotoğrafları fotoğraf galerimiz ya da aşağıdaki linkten ziyaret edebilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_3277687.html