Bizim Minik Kalpler Gülmeye, Onlar Güldükçe Biz Tebessüme Devam

Sizleri bu yıl aramıza katılan Gülen Yüzlerimiz ile tanıştırmıştık. Şimdi Onlar Yasemin Öğretmenleri ile birlikte yeni sınıf ortamlarında şen bir şekilde eğitimlerine devam ediyorlar. Anasınıfımızın fiziki şartları daha iyi olan ortama taşınmasına olanak sunan Maçka Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar ADIGÜZEL'e, Şube Müdürlerimiz Sayın Okan CALAB ve Ali ALÇİÇEK'e, Okul Müdürümüz Sayın Ayşe ÇOBAN'a, Müdür Yardımcımız Sayın Hüseyin ÇAKIR'a, Gülen Yüzleri özenle yarına hazırlayan Okul Öncesi Öğretmenimiz Sayın Yasemin ÇELİK'e ve bu güzel ortamın oluşmasında katkısı olan tüm güzel kalplere teşekkür ederiz.

05.03.2023 57

Güzelyayla Anasınıfımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaret ile ilgili fotoğrafları fotoğraf galerimizden ya da aşağıdaki linkten ziyaret edebilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_3422791.html