Bizim Şampiyonumuz İlde Gururumuz

Okulumuzda ve ardından ilçede yapılan Mangala turnuvasinda birinci olarak İlde yapılan Mangala turnuvasında bizi temsil etme hakkı kazanan şampiyonlarımızın yarışması vardı bugün. Biz onlardan güzel bir haberi merakla beklerken Talha'dan (ERDOĞAN) gelen 2.lik haberi ile sevindik, başarısı ile gurur duyduk. İlkokul kategorisinde Mangala il ikincisi olan Talha ERDOĞAN'a ödülünü İl Milli Eğitim Müdürümüz Evren GÖRMÜŞ takdim etti. Okulumuzuen güzel şekilde ilde temsil eden 3/A Sınıfı öğrencimiz Talha ERDOĞAN'ı ve 7/A Sınıfı öğrencimiz Görkem AKÇELİK'i tebrik ediyoruz. Ayrıca organizasyonundan öğrencilerimizin Mangala becerilerinin gelişime kadar #BAŞARıda pay sahibi olan Okul Müdürümüz Ayşe ÇOBAN'a, Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Aleyna TERZİ'ye, Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Sibel ÇOM'a, 3/A Sınıfı Öğretmenimiz Hüseyin COŞKUN'a, bizleri Mangala heyecanına ortak eden tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.  Ve elbette bugünün kahramanı, yavru fırtınamız, Talha ERDOĞAN'A. . . Teşekkür ederiz.

02.05.2023 64

Mangala Turnuvası Ödül Töreni fotoğraflarına fotoğraf galerimizden ya da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_3458360.html