ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

Vatandan vazgeçilmez Bu vatanda hür yaşamaktan vazgecilmez Bu toprakta vatanı ve bagimsizlığı uğruna gözünü kırpmadan can veren şehit ve gazilerimiz oldukça asırlar geçse de #ÇANAKKALEGEÇİLMEZ Çanakkaleyi geçilmez kılan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, 276 kiloluk top mermisini kaldıran Seyit Onbaşı'nı ve adını tarihimize altın harflerle yazdıran nice kahramanlarımız bir kez daha saygı minnet ve rahmetle anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferi programını okulumuzda düzenlediğimiz program ile kutladık. Programı hazırlayan Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Aleyna TERZİ'ye, Fen Bilimleri Öğretmenimiz Hülya KARATAŞ'a, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Alican BAHADIR'a ve programda görev alan öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz.

20.03.2023 75

18 Mart Çanakkale Zaferi programımız ile ile ilgili fotoğraflara fotoğraflara fotoğraf galerimizden ya da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_3434853.html