Cumhuriyetimiz 96 Yaşında

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıl dönümü okulumuzda yapılan coşkulu bir törenle kutlandı.

08.11.2019 364

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan tören günün anlam ve öneminin belirten konuşmanın yapılması ve şiirlerin okunmasıyla devam etti.  Kurtuluş savaşında yurdun çeşitli yerlerinden halkımızın bağımsızlık mücadelemiz için verdiği desteği anlatan oratoryo gösterisi gerçekleştirildi. Oratoryonun ardından öğrencilerimizin oluşturduğu ay yıldız figürü ile  kutlama programımız sona erdi. Programın ardından ilçemizde Cumhuriyet Bayramı konulu resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize belgeleri verildi.

Bu anlamlı programın hazırlanmasında emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Sayın Esra KORAL ve Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Sayın Sibel ÇOM'a, programı sunan sevgili  öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz.

"Ecdadımızın büyük bedeller ödeyerek, yokluklar, yoksunluklar arasında, canını dişine takarak elde ettiği en büyük kazanımlardan olan Cumhuriyetimizin 96. yaşını büyük bir heyecan ve coşkuyla kutluyoruz."

Kutlama programı ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: