Daha Güçlü 2. Dönem İçin Kısa Bir Mola Zamanı

Daha Güçlü 2. Dönem İçin Kısa Bir Mola Zamanı

31 Ağustos 2020 Pazartesi günü siz değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimizle evlerimizi okula çevirerek başladığımız eğitim öğretim yılına kısa bir mola verme zamanı geldi.

 

Öğrencilerimizi yarınlara hazırlamak için bir dönem boyunca  el birliğiyle çalıştık, çabaladık, öğrettik, öğrendik, eğlendik ve tabiki tüm bu etkinliklerin sonunda kısa bir molayı hak ettik!

23.01.2021 334

 

 

Gönül isterdi ki karne coşkusunu yüz yüze yaşayıp hatıra fotoğrafı ile dönemi kapatalım ama içinde bulunduğumuz şartlardan dolayı karne törenimizi de Zoom programı üzerinden gerçekleştirdik. Öğretmen ve öğrencilerimizin katıldığı tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Okul Müdürümüz Sayın Zafer TURAN dönem sonu teşekkür konuşmasını yaptığı tören öğrencilerimizin günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirleri ile devam etti. Uzaktan eğitime en çok katılan öğrencilerin onure edilmesi ve anasınıfı öğrencilerimize gelişim raporlarının verilmesi ile törenimiz sona erdi.

 

Dönem boyunca özveri ile çalışarak öğrencileri için uzakları yakın eden kıymetli idareci ve öğretmenlerimize, derslere katılma gayreti içerisinde olan sevgili öğrencilerimize ve onlara destek olan değerli velilerimize teşekkür ederiz

 

Değerli Başar Ailesi! 15 Şubat 2021 Pazartesi günü yine buluşmak üzere. Kendinize iyi bakın.

 

İYİ TATİLLEEER