Daha Güçlü 2. Dönem İçin Kısa Bir Mola

9 Eylül 2019 Pazartesi kapılarını siz değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimize açan okulumuzda 1. dönem yapılan karne töreni ile son buldu.

17.01.2020 381

Öğrencilerimizi yarınlara hazırlamak için bir dönem boyunca  el birliğiyle çalıştık, çabaladık, öğrettik, öğrendik,gezdik eğlendik ve tabiki tüm bu etkinliklerin sonunda kısa bir molayı hak ettik!

Törenimize katılan Kaymakamımız Sayın Selim ÇOMAKLI, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Orhan TOPAL Okul Müdürümüz Sayın Ayşe ÇOBAN ile sınıfları dolaşarak karnelerini dağıttılar ve öğrencilere tatil için iyi dileklerde bulundular.

Değerli Başar Ailesi! 2 Şubat 2020 Pazartesi günü yine Başar İlkokolunda buluşmak üzere. Kendinize iyi bakın, sayfamızı takipte kalın!

Hepinize İyi Tatiller . . .

DİPNOT: Karne günü fotoğraflarını Fotoğraf Galerisi/Etkinlikler bölümünden veya aşağıdaki linkten ziyaret edebilirsiniz.

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_2736764.html