Eğitimde İyi Örnekler'e 2 Katkı Da Bizden!

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen, öğretmen ve öğrencilerin eğitim öğretimde gerçekleştirdiği farklı çalışmalar arasından derlenerek oluşturulan "Eğitimde İyi Örnekler" projesine biz de iki örnek etkinlik ile dahil olmanın gururunu sizlerle paylaşıyoruz.

31.05.2021 326

1) Pandemi sebebiyle uzaktan eğitim ile derslerimizi devam ettirdiğimiz dönemde Yeliz (ŞAHİNLER) Öğretmenimiz ders içi etkinlikte Anadolu Masalları Projesi kapsamında İnci (ELMAS) Öğretmenimizi dersine davet etmiş ve İnci Öğretmen Öğrencilerimize Anadolu Masalları anlatmıştır. O sırada evlerinin önündeki kar manzarası eşliğinde masal dinlediklerini belirtip kar fotoğraflarını paylaşmaları etkileyici olmuştu. 2) Yine pandemi sebebiyle okulumuzdan ayrı kaldığımız dönemde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını her yılki coşku ile kutlayamayacak olmanın burukluğu vardı. Çünkü henüz pandemiden habersiz çocuklarımız ve öğretmenlerimizle hevesle hazırlıklara başlamıştık ki okullar uzaktan eğitime geçmişti. Peki 23 Nisan coşkusu evlere taşınamaz mıydı ? İşte o esnada Esra (KORAL) öğretmenimiz çocuklarımızın coşkusunu harekete geçirmek için öncülük etti ve "Evde bayram var." Sloganıyla çocuklarımızla birlikte hazırlıklara başlamışlardı. Ve nihayetinde çocuklarımızla hep birlikte bayramı kutlamıştık. Dersinde farklı bir etkinlik yaparak çocuklarımızın yanında olan İngilizce Öğretmenimiz Sayın Yeliz ŞAHİNLER'e, derse konuk olarak katılan Atatürk İlkokulu Sınıf Öğretmeni Sayın İnci ELMAS'a teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin hevesine ortak olarak içlerindeki coşkuyu ortaya çıkaran Türkçe Öğretmenimiz Sayın Esra KORAL'a teşekkür ederiz.