Gelecekteki Cep Telefonum

Teknoloji hızla gelişiyor. Yıllar öncesinde teknolojiye dair hayal ettiklerimizin bir kısmı yıllar sonra gerçeğe dönüştü. Biz de bugünün küçükleri, yarının mucitleri olarak hayalimizdeki cep telefonlarını tasarlayarak "Gelecekteki cep telefonları nasıl olur?" sorusunu cevapladık. Işınlanma özelliğinden koku gönderme özelliğine, yürüyen telefondan araba olan telefona kadar çeşitli özelliklere sahip telefonların tasarımı şimdiden hazır. Belli mi olur, yarın cebinizde olurlar. . .

01.03.2021 307

Sosyal Bilgiler dersinde "Zaman İçinde Teknoloji" konusu için etkinlik düzenleyen 4/A Sınıf Öğretmenimiz Sayın Ayşe Şeyma AYDIN'a, orijinal ürünler tasarlayan sevgili öğrencilerimize ve etkinliğimize katılan Okul Müdürümüz Sayın Zafer TURAN'a teşekkür ederiz.

Etkinlik ile ilgili fotoğraflara galerimizden ya da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_2973058.html