Günlerden Cumhuriyet Çocukları Konseri

ilkokul Öğrencilerimiz ile Trabzon'da Cumhuriyet Çocukları Konserine gelerek sahnedeki coşkuya ortak olduk. Sahnedeki enerjilerini çocuklarımıza hissettirerek onların güzel bir gün geçirmelerini sağlayan başta Doçent Doktor Zühal DİNÇ ALTUN Hocamıza yönetimindeki koro ekibine bu gün için teşekkür ediyoruz. Konsere katılımımızdan araç teminine kadar organize eden Okul Müdürümüz Ayşe ÇOBAN'a ve ortaokul Müdür Yardımcımız Hüseyin ÇAKIR'a özverileri için, Anasınıfı Öğretmenlerimiz Demet ŞAHİNLER ve Yasemin ÇELİK'e, 1. Sınıf Öğretmenimiz Samet TURAN'a, 2. Sınıf Öğretmenimiz Şeyda BULUT'a, 3. sınıf Öğretmenimiz Meltem KUŞÇU'ya, 4. sınıf Öğretmenimiz Hüseyin ÇOŞKUN'a çocuklarımızın heyecanlarına ortak oldukları için teşekkür ederiz.

31.01.2024 20