Günlerden Trabzon, Etkinliklerden Sinema:AKİF

Bu yıl İstiklal Marşımızın kabulünün 100. Yıl dönümü. Bu vesileyle Cumhurbaşkanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleriyle İstiklal Marşı'nın anlamını ve Kurtuluş Savaşının önemini anlatmak amacıyla İstanbul'un işgalinden İstiklal Marşı'nın kabul edildiği tarihe kadar olan dönemi ve Mehmet Akif Ersoy'un hayatını konu alan "ÂKİF" filmi çekildi.

02.11.2021 224

Biz de öğrencilerimizin milli ve manevi duygularını pekiştirmek amacıyla Cemile (ASLAN) ve Hüseyin (ÇAKIR) öğretmenlerimizin rehberliğinde 4/A Sınıfı olarak AKİF filmini izlemek için Trabzon'a geldik. Şehir merkezinde kısa bir gezintinin ardından sinema salonuna gelerek filmimizi izledik. #AllahBirDahaBuMilleteİstiklalMarşıYazdırmasın Bizlerin bu anlamlı etkinlikle buluşmamızı sağlayan Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve okul Müdürümüz Sayın Zafer TURAN'a, gün boyunca öğrencilerimizin mutlu bir şekilde vakit geçirmesini ve hatırlayacakları güzel anılar biriktirmesine katkı sağlayan Müdür Yardımcımız Sayın Hüseyin ÇAKIR'a, 4/A Sınıf Rehber Öğretmenimiz Sayın Cemile ASLAN'a ve etkinliğe katılan sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.