HOPO Projemiz:

HOPO Projemiz: "#BirNeferBirNefes.": Ağaçlara İsimlik ve Proje Afişi Yapım Çalışmalarımızdan

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde ve Tüm Kalkınma ve İş Adamları Girişimcileri Derneği(TÜMKİAD) Trabzon şubesinin ortaklığında yürütülen HOPO projesi yatışması kapsamında Samet (TURAN). Öğretmenimizin koordinatörlüğünde bir takım etkinlikler yapacağımızdan sizlere bahsetmiştik. Projemiz kapsamında, dikilecek ağaç fidanları için Samet Öğretmenimizin girişimleri ile hazırlanan isimliklere Cemile (ASLAN) Öğretmenimiz ile birlikte öğrencilerimizin isimlerini lehim makinesi kullanarak yazdık. Gerçekleştireceğimiz fidan dikme etkinliğimizle ilgili afişimizi Alican (BAHADIR) öğretmenimiz ile hazırlamaya başladık. #BirNefesBirNefer proje koordinatörümüz Sayın Samet TURAN'a, projeye desteklerini sunan öğretmenlerimize ve okul idaremize teşekkür ederiz.

14.03.2022 193

İsimlik ve afiş yapımı etkinlik fotoğraflarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: