Kalite Etiketi Ödülümüzü Aldık #YokEtmedenTükeyorum

2020-2021 Eğitim öğretim yılında Yeliz (HAMZAÇEBİ) Öğretmenimiz ve 1/A Sınıfı öğrencileri ile "Yok Etmeden Tüketiyorum" konulu E-twinning projesine katılmış, yaptıkları etikinlikler ile doğadaki ürünleri yeniden kullanıma kazandırmışlardı. Gerçekleştirdikleri doğa dostu proje E-twinning kalite ödülüne layık görülmüştür. Bugün Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünün gerçekleştirdiği tören ile Okul Müdürümüz Sayın Zafer TURAN ve Proje Koordinatörümüz Sayın Yeliz HAMZAÇEBİ'nin katılımları ile ödülümüzü aldık. Gerçekleştirdiği örnek proje ile okulumuza Kalite Ödülü kazandıran Sayın HAMZAÇEBİ'ye, projeye destek veren Okul Müdürümüz Sayın Zafer TURAN'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

27.07.2022 107

Ödül töreni ve Yeliz Öğretmenimizin E-twinning çalışma fotoğraflarını fotoğraf galerimizden ya da aşağıdaki linkten ziyaret edebilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_3278003.html