Memleketim Nimetleri

Yurdum her köşesindeki okullarında olduğu gibi biz de, okulumuza özgü geleneğinimizle Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftasını hep birlikte kutladık. Yöremiz lezzetlerinden Sütlaç, Trabzon Hurması, Mısır, Köy Ekmeği, Kara Lahana, Fındık; kıyafetlerden Peştemal, Fistan, Yaşmak, Çember, Etek, Yelek, Kuşak, Tozluk, Kaytan. . . . Şölen havasında geçen bu güzel günümüzü organize eden Okul Müdürümüz Sayın Ayşe ÇOBAN'a,kendi köşelerini süsleyerek renkligörüntüleri bizlerle paylaşan öğretmen ve öğencilerimize, hazırlık yapan velilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca davetimize icap ederek okulumuza misafir olan Maçka Kaymakamımız Sayın Abdullah Huzeyfe ÇAKMAK'a, Maçka Belediye Başkanımız Sayın Koray KOÇHAN'a, Maçka Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Ali ALÇİÇEK'e, Başar Mahallesi Muhtarımız Sayın Cabir ÇUBUKÇU'ya ve misafirlerimize teşekkür ederiz.
23.12.2022

05.03.2023 90