Minik Ellerle Renklenen Sanatsal Dokunuşlar

Bu yıl okula henüz ilk adımını atan anasınıfı öğrencilerimiz yıl boyunca yaptıkları çalışmaları sergilediler. Hacer Öğretmenleri ile yeri geldi oyun oynadılar, yeri geldi mutfağa girdiler, yeri geldi sanatını konuşturdular. Ve yıl sonunda oluşturdukları sergi ile çalışmalarını okulumuz öğretmenleri ile paylaştılar. Birbirinden renkli çalışmaları için Minik Eller'e teşekkür ederiz.

29.06.2021 474

Öğrencilerimize yeni oyunlar öğreten, hazırladığı farklı etkinlikleri ile onların ilgilerini çekerek eğlenirken öğrenmelerini sağlayan Anasınıfı Öğretmenimiz Sayın Hacer SÜRÜCÜ'ye emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Yıl sonu sergisi fotoğraflarımızı "Fotoğraf Galerisi" bölümünden ya da aşağıdaki linke tıklayarak ziyaret edebilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_3036215.html