Misafirimiz İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Burak FETTAHOĞLU

Günaydın Güzel İnsanlar Sizlerle, okulumuz adına kazandırdığımız bir değeri, ve bu değerin açılışında okulumuza teşrif eden misafirlerimizi paylaşacağız. Okulumuz adına heyecanlı ve gurur verici bir günü yaşadık. Trabzon İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Burak FETAHOĞLU ailemize misafir oldu. Bizlerle sohbet ederek memnuniyetini dile getirdi. Biz de kendilerini okulumuzda ağırlamaktan memnun olduk. Nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür ederiz. Günün güzel karelerini, okulumuza kazandırdığımız süpriz haberimizi gün içinde paylaşmaya devam edeceğiz.

12.03.2023 54

12-03-2023

Not: 17 Ocak 2023 tarihinde gerçekleşen ve okul instagram-facebook hesaplarımızda yayınlamış olduğumuş İl Milli Eğitim Müdürümüzün ziyareti haber içeriği ve fotoğrafları ilerleyen tarihte resmi internet sistemizden de yayınlanmıştır.