Nerede bir yarışma,

Nerede bir yarışma, "Onlar" yine orada, yalnız değiller, güzel haberleri ile daima

Onlar, İlçemizde yıl içerisinde çeşitli kategorilerde düzenlenen yarışmalara düzenli olarak çocuklarımızı hazırlayanlarımızdan, sanat ruhlu öğretmenlerimizden... Ve sanat ışıklarında gün yüzüne çıkarttıkları öğrencilerimizden, Onlar. Karayolu Trafik Güvenliği konulu resim yarışmasında sırasıyla 1. Ve 2. Olan 4/A Sınıfı Öğrencilerimiz Zeynep Maide BAL ve Rabia ÖNER' i, Karikatür dalında 2. Olan 7/A Sınıfı Öğrencimiz Hazal YILMAZ'ı tebrik ederiz. #OkursuzKütüphaneKalmasın konulu resim yarışmasında ilçemizde 2. Olan 4/A Sınıfı Öğrencimiz Asel Irmak ERDOĞAN'ı ve şiir dalında 1. olan 7/A Sınıfı Öğrencimiz Eymen KADI'yı tebrik ederiz. Ve Onlar; tabiki birer tebrik de öğrencilerimizin ışık kaynaklarına. Yarışmalara öğrencilerini özenle hazırlayan 4/A Sınıfı Öğretmenimiz Cemile ASLAN'a, Sanat Danışmanımız, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sibel ÇOM'a, Danışman Öğretmenlerimiz Hüseyin ÇAKIR ve Mervenur KALYON'a bizlere bu gururu yaşattıkları için teşekkür ederiz.

27.07.2022 138

27-07-2022