Okursuz Kütüphane Kalmasn Projesindeki Etkinliğimiz Ödüle Layık Görüldü

Günaydın Değerli Misafirlerimiz. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başlatılan #OkursuzKütüphaneKalmasın projesi kapsamında Mili Eğitim Müdürümüzün de katılımıyla Cemile Öğretmenimiz ile gerçekleştirdiğimiz ilçede kitap okuma etkinliğimizi sizlerle paylaşmıştık. Gerçekleştirdiğimiz etkinlik İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından ödüle layık görülmüştür. Öğrencilerimiz ile gerçekleştirdiği ilgi ve dikkat çeken kitap okuma etkinliği ile ödüle layık görülen, projemizin mimarı 4/A Sınıfı Öğretmenimiz Sayın Cemile ASLAN'a teşekkür ederiz. Projemize destek veren Okul Müdürümüz Sayın Zafer TURAN'a, öğretmenlerinize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

27.07.2022 112

#OkursuzKütüphaneKalmasın projesi ve ödül töreni fotoğraflarını fotoğraf galerimizden ya da aşağıdaki linkten ziyaret edebilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_3277695.html