Sanal Müze Gezilerimiz Devam Ediyor

Okulumuzda yürütülen "Herkes Evde Ben Müzedeyim" isimli proje kapsamında okulumuz 3/A ve 4/A sınıfı öğrencileri İstanbul Pera Müzesini ziyaret ettiler. Pera Müzesi öğrenme programı kapsamında Osman Hamdi Bey ve Çini müzesini çevrimiçi gezerek gezi sonunda müze görevlisi tarafından güzel bir etkinlik ile gezilerini taçlandırdılar.

12.12.2020 214

Sanal Müze gezilerini organize eden ve geziye katılan 4/A Sınıf Rehber Öğretmenimiz Sayın Ayşe Şeyma AYDIN'a ve 3/A Sınıf Rehber Öğretmenimiz Sayın Cemile ASLAN'a ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz. Sonraki müze gezilerimizden haberdar olmak için bizi takipte kalın.

Etkinlik ile ilgili fotoğraflara fotoğraf galerimizden ya da aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_2934255.html