Sanat. . . Şiir . . . Spor. . . İşte Biz Oradayız

Merhaba Değerli misafirlerimiz! 2. Döneme başlarken etkinliklerimize kaldığımız yerden devam edeceğimiz haberini buradan sizlere duyurmuştuk. Döneme hızlı bir başlangıç yaparak çeşitli alanlarda güzel haberler aldık. 15 Şubat Maçka'nın Kurtuluşu münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye girerek bizleri gururlandıran sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki yarışmalarda da kendilerine başarılar diliyoruz.

14.03.2022 111

Onların yanlarında olduğunu hissettirerek yarışmalara hazırlayan 4/ A Sınıf Öğretmenimiz Sayın Cemile ASLAN'a, Teknoloji Tasarım/Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sayın Sibel ÇOM'a, Türkçe Öğretmenimiz Sayın Merve Nur KALYON'a, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Sayın Özkan KAYA'ya ve desteğini bizden esirgemeyen Kıymetli Okul İdaremize teşekkür ederiz. Dereceler:   ‍  Resim İlkokul Kategorisi ikincilik ( Rabia ÖNER) Şiir Ortaokul Kategorisi ikincilik (Semanur ALAN) Dart Turnuvası kızlarda birinci ve ikinci(Şule ARSLAN - Bahar YILMAZ)

Dart Erkekler Birinci (Enes KARA)