Saygı, Minnet ve Rahmetle; Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK. . .

Hafızamızda hatıraların, ufkumuzda emanetin var. Fikirlerini yarınlara aktaracak değerlerin ve açtığın yolda durmadan ilerlemeyi gaye edinmiş gençlerin var. O gençler bugün yine saatler 9:05 gösterdiğinde seni andı, anlattı. Seni en güzel şekilde anlatabilmek için hazırlık yapan ve bizlere sunan değerlerimizden Matematik Öğretmenimiz Sayın Aslıhan TURGUT YILDIRIM ve Türkçe Öğretmenimiz Sayın Merve Nur KALYON'a ,Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Sayın Özkan KAYA'ya ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

05.03.2023 55

Not: Okul instagram ve faceboo hesaplarımızda yayınlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü haber içeriği ve etkinlik fotoğraflar ilerleyen tarihte sitemiz resmi hesabından paylaşılmıştır.

Anma günü fotoğraflaına fotoğraf galerimizden ya da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_3422769.html