Saygı ve Özlemle. . .

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 81. yılında, okulumuzda yapılan anma programında saygıyla ve özlemle andık.

11.11.2019 209

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan tören, günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerin  okunmasının ardından 10 Kasım programı için öğrencilerimiz tartafından hazırlanan koroyu dinledik. Programım hazırlanıp sunulmasında emek veren öğretmenlerimiz Sayın Alican BAHADIR, Sayın Özkan KAYA, Sayın Hasan KUKUOĞLU, Sayın Cemile ASLAN , Sayın Ceren YETİM ve değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"Milletimizin her bir ferdinin canından üstün tuttuğu vatanımızı işgallerden kurtaran, Cumhuriyetimizi kuran ve bugünlere gelmesinde verdiği mücadele ile  dünyanın imrendiği bir irade ve liderlik örneği ortaya koyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha şükranla ve rahmetle yâd ediyoruz. Ruhu şâd olsun!"

Program ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: