♾Seni; anıyoruz, özlüyoruz. Seni Seviyoruz Atam.♾

Cumhriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83. yılında saygı, özlem ve minnetle andık.

10.11.2021 149

Saatler 9:05'i gösterdiğinde yankılanan siren sesi ile saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunması ile anma programımız başladı. Ardından okulumuz çok amaçlı salonunda devam eden anma töreninde Okul Müdürümüz Sayın Zafer TURAN Atatürk'ün hayatını anlatan konuşmasını gerçekleştirdi. Atatürk şiirleri okundanuktan sonra Esra (KORAL) Öğretmenimiz rehberliğinde öğrencilerimizin hazırlamış olduğu oratoryo ve koro çalışmasını izledik. Anma programının son bölümündeo 10 Kasım Atatürk'ü anma haftası kapasmında okulumuzda yapılan resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Anma programını hazırlayan Türkçe Öğretmenimiz Sayın Esra KORAL'a, Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Sayın Sümeyra SELVİ'ye programa katılan sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.