Sonbaharın yaprak dökümü

Sonbaharın yaklaşması ile birlikte okulumuzdan yaprak dökümü devam ediyor. Öğretmenlerimizi yeni görev yerlerine uğurluyoruz.

20.08.2020 449

1 yıl önce aramıza katılan, ilkokula yeni adımını atan öğrencilerimize okumayı yazmayı öğreten, okuldaki neşesiyle bizleri de neşelendiren Sınıf Öğretmenimiz Sayın Burçin BAYKAN'a okulumuza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz.
3 sene önce aramıza katılan, öğrencilerimizin başarısı için fedakarca çalışan, okulumuzdaki uyumlu çalışmalarıyla bizlere örnek olan Matematik Öğretmenimiz Sayın Ceren YETİM'e okulumuza yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz.
Sadece okulumuzdan ayrılan ama hep ailemizle birlikte olacak öğretmenlerimize yeni görev yerlerinde de sağlık ve başarılar dileriz. Şen kalın .