Tiyatro ve Trabzon Gezimiz

Cemile Öğretmenimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte öğrencilerimizin okuduğu bir kitabın tiyatro gösterisini izlemek için Trabzon Devlet Tiyatrosuna geldik. #OkuRsuzKütphaneKalmasın projesi kapsamında öğrencilerimiz okudukları kitapta gelişen olaylara bir de tiyatroda tanıklık ettiler. Merak ve heyecanla izlediğimiz bu eğlenceli gösteri ile öğrencilerimiz ile buluşturarak onların okul günlüklerine mutlu bir gün daha eklemelerine vesile olan 4/A Sınıf Öğretmenimiz Sayın Cemile ASLAN'a teşekkür ederiz. Ayrıca bizlere bu güzel oyunu sunan, oyun sonunda bizlerle hatıra fotoğrafı çektiren Trabzon Devlet Tiyatrosu Ailesine sıcak ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

27.07.2022 111

Tiyatro ve Trabzon gezimiz ile ilgili fotoğrtafları okul galerimiz ya da aşağıdaki linkten ziyaret edebilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_3277667.html