#UzaktanSonVedalaşmamızOlsun!

#UzaktanSonVedalaşmamızOlsun!

2020-2021 Eğitim Öğretim yılını öğretmenlerimizle telekonferans sistemiyle gerçekleştirdiğimiz kurul toplantımızla sonlandırdık.

23.06.2020 461

 

Gönül isterdi ki bu yıl sonu vedamızla da öğrencilerimizle çekildiğimiz karne fotoğraflarını, sene sonu coşkularını yansıtan videoları sizlerle paylaşalım. Maalesef içinde bulunduğumuz süreç birbirimiz ve hasretini çektiğimiz öğrencilerimizle yakından vedalaşmamıza engel oldu ama yine de bizim uzaktan da olsa birbirimizle görüşmemize engel olamadı.

 

Öncesinde öğrencilerimizi haftada 5 gün okulumuzda misafir ederken, uzaktan eğitim süreci boyunca telekonferans araçları, telefon ve sosyal medya araçlarıyla onların evlerine misafir olduk. Uzaktan eğitim süreci boyunca öğrencilerinin eğitsel ve psikososyal kaygılarını azaltmak amacıyla öğrencileri her ihtiyaç duyduğunda yanlarında olduğunu hissettiren, telekonferans ve sosyal medya araçlarıyla evlerinden onlara sınıf ortamını yaşatmaya gayret eden fedakar öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

 

Okulumuzun zor zamanlarında destek olmak amacıyla müdür yardımcılığı görevini kabul eden Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Sayın Hüseyin ÇAKIR'a teşekkür ederiz.

 

Dönem sonu itibariyle okulumuzdan ayrılan önceki Müdürümüz Sayın Ahmet Menşa KAYA ve öğrencilerimizin İngilizce dersinden geri kalmaması için bir dönem okulumuzda görev yapan İngilizce Öğretmenimiz Sayın Derya EYÜBOĞLU'na okulumuzdaki emekleri için teşekkür eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz.

 

Vee son teşekkürümüz Sevgili Öğrencilerimize ve uzaktan eğitim sürecinde onlarla birlikte olan Değerli Ailelerimize!  Bu zorlu sürecin geçici olduğu bilinciyle sabırla evde kaldığınız için, derslerinizi aksatmadan takip ettiğiniz için, en önemlisi varlığınızla biz öğretmenlerinizi mutlu ettiğiniz için hepinize KOCAMAN TEŞEKKÜR EDERİZ.

 

Şimdi artık dinlenme, gezme, doğanın güzelliklerinin tadını çıkarma zamanı! Güzel günlerde buluşuncaya dek kendinize iyi bakın, sağlıklı ve şen kalın.  Bu güzel aileinin tüm değerlerine iyi tatiller dileriz

 

Yeni Okul Müdürümüz olarak göreve başlayan Sayın Zafer TURAN'a ailemize hoşgeldiniz diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.