Yazarla Buluştuk - Şermin YAŞAR

Yazarla Buluştuk - Şermin YAŞAR

Bir kitap düşünün ki, öğrencileri her fırsatta Esra Öğretmenlerine kitaptan bir bölüm daha okuyun diye yalvarıyor ve okumaya başlayınca öğrenciler öğretmenin etrafına dizilip pür dikkat onu dinliyor. Kitap onlara okumayı öyle bir sevdirdi ki, bittikten sonra yazarın diğer kitaplarını okumak için sıraya girdiler. Böylece öğrenciler ilk defa bir yazarı görmeden, duymadan hissetmeye başladılar.

01.10.2020 537

2020 yılına geldiğimizde devreye Şeyma Öğretmenimiz giriyor ve çocuklarımızın hayalini gerçekleştirmek için Yazar Şermin YAŞAR Hanım'a mesaj atarak öğrencilerimizle buluşmaya davet ediyor. . .
Ve heyecanla beklenen buluşma bugün gerçekleşti. Video konferans sistemiyle evlerimize misafir olan Şermin Hanım öğrencilerimizle tek tek konuştu. Öğrencilere hayallerini sordu, kendi çocukluk hayallerinden bahsetti.
Son olarak yeni çıkacak bir kitabından hiç kimseye söylemediği, kimsenin bilmediği bilgiyi öğrencilerimizle paylaştı. Ama biz buradan paylaşmayalım ve sır olarak kalsın.
Şeyma Öğretmenimizi kırmayarak onun bir mesajıyla öğrencilerimizle buluşmayı kabul eden, öğrencilerimizin hayallerini gerçekleştirerek heyecanlarını paylaşan Yazar Sayın Şermin YAŞAR'a teşekkür ederiz.
Öğrencilerimize bir yazarı hiç görmeden duymadan kitabında anlattığı hikâyeleri ile sevdiren Türkçe Öğretmenimiz Sayın Esra KORAL'a, öğrencilerimizin heyecanına ortak olarak yazar ile iletişime geçen ve kendisiyle tanışmalarına vesile olan 4. Sınıf Öğretmenimiz Sayın Ayşe Şeyma AYDIN'a, misafirimizi ağırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Etkinlik ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743293/fotograf_galerisi_2875282.html