Başar İlkokulu

Vizyon: * Sevgi, saygı güven ortamında çevresi ile bütünlenmiş, çalışanların mutluluğunu esas alan bireyler yetiştirmek.

Misyon: Eğitimde mükemmelliğin merkezi olmak * Başar İlköğretim Okulu sevgi, güler yüz ve bilginin temel değerler olduğu bir öğrenme ortamı oluşturmak için vardır. * Örenci odaklı olmayı temel alarak çalışanları ile katılımcı, çevreye duyarlı ve karşılıklı güvene dayanan bilim ve teknolojilerden yararlanarak örnek bir okul olma özelliğini sürdürmek. * Sevgi, Saygı ve güven ortamında “Başarma Azmi” ile geleceği şekillendirme sorumluluğuyla mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişmek ve marka olmak. * Her öğrencinin potansiyelini harekete geçirecek sosyal ve duygusal gelişimini tamamlamış bireyler yetiştirmek ve hayata hazırlamak.

Başarılar:

Isınma: KALORİFER SİSTEMİ
Servis Bilgisi: Okulumuzda taşımalı eğitim kapsamında 10 köy bulunmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sınavlarında okulumuz her yıl sınavla öğrenci alan okullara öğrenci kazandırmaktadır. Son olarak gerçekleştirilen 2023 LGS´de 8 öğrencimizi sınavla öğrenci alan Fen, Anadolu, Sosyal Bilimler ve Proje İmam Hatip Fen ve Anadolu Liselerine yerleştirme başarısı göstermiştir. Ayrıca bursluluk sınavını da kazanma başarısı gösteren öğrencilerimiz mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: Okul içi ve ilçede gerçekleştirilen sportif etkinliklere düzenli olarak katılmaktayız. İlçede düzenlenen bocce, dart turnuvalarında madalya ve kupa kazanan çocuklarımız, okulumuzu başarıyla temsil etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzda 76 öğrenci eğitim öğretim görmektedir.

WEB - https://basarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BAŞAR MAH. CAMİALTI KÜME EVLERİ BAŞAR ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO 17 MAÇKA / TRABZON

Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM YAPILMAKTADIR.

Yerleşim Yeri - MAÇKA BAŞARKÖY

Ulaşım Okulumuza gerek Trabzon´dan gerekse Maçka´dan ulaşım imkanları mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Trabzon iline 42 km , Maçka ilçesine 17 km uzaklıktadır. Hamsiköy’e ise 3 km mesafede olup yeni Erzurum yolu üzerindedir. Okulumuz zamanda Yeni Zigana Tüneli girişinin üst tarafında bulunmaktadır.